Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش رسانه های عراقی حاکیست که جمعی از تظاهرکنندگان برای دومین روز متوالی از بامداد امروز چهارشنبه راه دسترسی به میدان بزرگ نفتی رمیله که نهمین میدان بزرگ نفتی جهان به شمار می رود را بستند.

میدان نفتی رمیله از نیمه غربی استان بصره آغاز شده و تا بخش شمالی کشور کویت امتداد دارد و در کویت به نام میدان نفتی «الرتقه» شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل بزرگی این میدان نفتی به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شده و در حال حاضر شرکت های ایرانی در حال ساخت یکی از بزرگترین نیروگاه های تولید برق عراق با ظرفیت ۳ هزار مگاوات در ساعت، در این میدان نفتی هستند.

از ابتدای شروع اعتراضات مردمی در عراق در اول اکتبر گذشته (نهم مهرماه) تاکنون تظاهرکنندگان چند بار راه دسترسی به این میدان نفتی را قطع کرده اند.

قطع راه های دسترسی و تحصن های اعتراضی فقط به میدان رمیله مختصر نبوده بلکه تظاهرکنندگان در بصره میادین دیگر نفتی و بندر ام القصر را بارها در طول سه ماه گذشته بسته اند.

تظاهرکنندگان به بهانه وضعیت بد معیشتی و فساد و وجود آمار بالای بیکاری در بصره، اقدام به بستن راه های دسترسی و تحصن در برابر این میادین نفتی و بندر ام القصر می کنند.

همزمان در «ناصریه» مرکز استان ذیقار گزارش ها حاکیست که رقابت بین شماری از تندروهای معترض که خواهان فلج کردن حیات طبیعی در این استان هستند با اهالی و عشایر استان که بر بازگشت حیات طبیعی اصرار دارند، ادامه دارد.

جمعی از تظاهرکنندگان امروز چهارشنبه با محاصره اداره راهنمایی و رانندگی ذیقار، به اجبار مانع کار این اداره دولتی شدند.

این در حالیست که عشایر ذیقار در پاسخ به فراخوان آیت الله سیستانی برای جدا کردن نفوذی ها و تخریبگران از صفوف تظاهرات، از دو هفته قبل به خیابان آمده و خواهان بازگشت روال عادی زندگی به این استان و پایان خشونت ها شدند.

عشایر و اهالی ناصریه همچنین بر ضرورت گشایش مجدد مدارس و از سرگیری کار ادارات تاکید کردند امری که با اعتراض جماعت تندرو معترض مواجه شد.

در همین راستا سخنگوی وزارت برق عراق گفته است که به دلیل ادامه تحصن ها در برابر نیروگاه برق  «الزبیدیه» در استان واسط، امکان سوخت رسانی به این نیروگاه دچار مشکل شده است.

«احمد العبادی» اضافه کرده است که این امر باعث کاهش ساعت تامین برق برای استان های مرکزی عراق از جمله واسط، بابل، دیاله و بغداد شده است.

بسیاری از شخصیت ها و کارشناسان اقتصادی عراق از تظاهرکنندگان خواسته اند که از تحصن و قطع راه های دسترسی به مراکز اقتصادی و زیرساختی از جمله نیروگاه های تولید برق، میادین نفتی و بنادر و ساختمان های دولتی و دارایی های خصوصی خودداری کنند.

مرجعیت عالی دینی در خطبه جمعه گذشته تاکید کرد که شرط تحقق مطالبات در حفظ مسالمت آمیز اعتراضات است اما همچنان برخی گروه های تندور و بعضا باندهای خشونت وابسته به آمریکا و سعودی ها که به نام «باندهای جوکر» در عراق شناخته می شوند، بر به خشونت کشاندن اعتراضات مردمی اصرار دارند.

برچسب‌ها آیت الله سیستانی بصره کویت آمریکا بندر ام القصر پروندهٔ خبری اعتراض در عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آیت الله سیستانی بصره کویت آمریکا بندر ام القصر آیت الله سیستانی بصره کویت آمریکا بندر ام القصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آئین کلنگ زنی طرح توسعه پالایشگاه نفت خام آفتاب با اشاره به اینکه فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد باید تقویت شود اظهار داشت: توسعه ایران را بخش خصوصی دارای ساختارهای قوی و نوین رقم می‌زند که دولت هم در کنار آن نقش مهم تنظیم‌گری و توانمندسازی را ایفا کند چراکه اقتصاد دولتی اقتصادی ناکارآمد و غیر بهره‌ور است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت شرکت‌های اقتصادی بزرگ مقیاس جهان در تحولات اقتصادی، افزود: در دهه نود ادغام شرکت‌های کوچک انجام شد که ادامه این حرکت و برند سازی به ویژه در حوزه فولاد و نفت می‌تواند جهشی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

دوستی با تاکید بر اینکه همه ما رسالت داریم ایرانی آبادتر به نسل بعد تحویل دهیم اظهار داشت: مساله اول استان جذب سرمایه گذار و ایجاد محیط امن برای سرمایه‌گذاری است که با مجموعه اقدامات انجام شده از ابتدای دولت تاکنون در مجموع ۷۱۲ هزار میلیارد تومان در استان جذب سرمایه داخلی و بیش از ۵۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه ارزی داشته‌ ایم و طبق نظرسنجی فعالان اقتصادی برای سومین فصل پیاپی هرمزگان رتبه نخست امنیت سرمایه گذاری را کسب کرده است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه زنجیره پتروشیمی و پترو پالایش در کشور گفت: نباید نفت تنها برای مصارف سوختی در نظر گرفته شود و با توجه به مزیت‌های نفتی هرمزگان و معادن استان‌های همجوار، تکمیل زنجیره ترکیبی شیمی معدن نیز می‌تواند سبب تحول اقتصادی شود و مدیریت این پروژه مهم را در سطح ملی آغاز کرده‌ایم.

استاندار هرمزگان رویه پروژه‌ای در اقتصاد را نیازمند اصلاح دانست و گفت: با تشکیل اکوسیستم اقتصادی می‌توان به توسعه پایدار رسید چرخه کاملی که با یک ساختار نوین علاوه بر نیروی انسانی ماهر و محیط مناسب سرمایه‌گذاری در آن مزیت‌ها شناسایی و در مسیر آن زنجیره‌ها هم تعریف شده باشند.

کد خبر 6100420

دیگر خبرها

  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • دومین حمله مقاومت اسلامی عراق به اراضی اشغالی درکمتر از۲۴ساعت